Joost Klein presenteert Songfestival-lied in eenmalige Lubach-show | Muziek

Louise de GraafHet Songfestival-nummer van Joost Klein maakt zijn debuut in een speciale uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach. De zanger en rapper is dan aanwezig in het programma.

Op 29 februari om 16.45 uur wordt de clip op NPO1 voor het eerst vertoond. In de eenmalige uitzending, getiteld De Middag/Avondshow met Arjen Lubach LIVE, beantwoordt Klein vragen over het nummer. Hij bespreekt ook de voorbereidingen die hij voor het Eurovisie Songfestival treft.

AVROTROS maakte dinsdag al bekend dat het nummer van Klein Europapa heet. De artiest liet eerder weten dat zijn optreden op het Songfestival “één groot feest” wordt.

In december onthulde AVROTROS dat Klein Nederland vertegenwoordigt op het Songfestival. De selectiecommissie koos zijn liedje uit meer dan zeshonderd inzendingen. Volgens voorzitter Twan van de Nieuwenhuijzen had zijn nummer “de grootste hitpotentie”.

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar van 7 tot en met 11 mei plaats in het Zweedse Malmö. Klein begint zijn avontuur in de tweede halve finale op 9 mei.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment